Сакскобургготски - кандидат за президент на ЕС?

Публикувано от Blago

Сигурно ще прочетете много политически коментари на тази тема. Аз ще я погледна под друг ъгъл. Сега ще ви покажа какво ще стане АКО Симеон стане шеф на ЕС. И защото се надявам , че това няма да стане, спокойно мога да Ви разкрия истината:
  • Айфеловата кула ще бъде върната след кратки съдебни спорове на семейство Сакскобурготски;
  • Секретарката на президента на ЕС ще организира развода на Калина, след което ще организира кастинг за заместник на Муньос.
  • Шанс зелизе ще стане Симеон зелизе.

Общо взето преди да направят Симеон президент на ЕС всички в ЕС трябва да си проверят нотариалните актове и дали има претенции от небезисвестното ни царско семейство. А ако се питате защо му е на Симеон да си тръгва от България - то отговора е елементарен - не останаха имоти за връщане. НЯМА. За това вече гледа извън рамкине на татковината ни.

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites

1 коментара:

Анонимен каза...

Този некадърник и лицемерен гешефтар на дребно няма никакъв шанс за президент.
Всичко е въпрос на реклама.
Беше използван като изтривалка от "некои" хора у нас, и сега кротко си доизживява времето.
А за имотите си беше ясно - това беше комисионната (основната), която бе договорено да получи в замяна на връщането си у нас.

Срам и позор (бих казал и някои други неща но от благопристойност няма) за всички онези глупави българи, които се подведоха по евтината провокация на този измислен "цар".

Прочее, ако това е българския цар, значи няма за какво да се оплакваме и от по-далечното си минало ........