Моята голяма телевизионна сватба

Публикувано от Blago

Повод за тези няколко реда е последната задача в Моята голяма телевизионна сватба на Слави. Става дума за " Сватбеното пътешествие ".
Много хора знаят, че всъщност идеята не е на екипа на шоуто. Оригинала е " Шеметна надпревара". Едно реалити на което аз лично съм голям фен. Там разликата е , че попадат в страна където не знаят нито езика нито познават каквото и да е. Но това е друга тема.
Та първият ми въпрос е: Дали от екипа са си платили за използване на идеята. И ако ДА защо никъде не се споменава нещо от сорта: Оригинална идея Джери Брукхаймер.
Мисля си, че ако някой закупи правата на това шоу ще направи пари :)
А сега и по втория въпрос:
Вчера / четвъртък 22.01.2009 / в предаването станахме свидетели на много нарушения на закона за движение по пътищата.
  • Каране без документи
  • Движение с превишена скорост
  • Навлизане в еднопосочна улица
  • и др.

Самото предаване е доказателствен материал. И дали от КАТ ще се самосезират и ще глобят нарушителите. Това, че се състезават не ги оневинява.

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites

3 коментара:

RoujkaBG каза...

Благо,

Позволявам си да те допълня с други неща, които силно ме впечатлиха във въпросното предаване, които не касаят организаторите, а състезателите като част от нас, българите.

Българите "препускаха" както могат устремени към целта и никой не се върна да помогне на половинката си. Дори един от тях се изцепи към партньорката си: " Хайде, ставай и тръгвай, че като дойда ще ти навра щеката в гъза". Смешно,ама за малко, когато видиш как

единствен Тома, французина се върна, за да помогне на партньорката си, а накрая дори я носи до финала, въпреки че на самият него му беше трудно на ските.И ти става тъжно, и се усещаме жалки нещастници: егоисти,
некавалери и индивидуалисти, неумеещи да работят в екип.

Друг типично български момент, който е свързан не само с нарушенията на "Закона по пътищата", а и пак с морал беше фамилиарното поведение на един от участниците със служителите от КАТ.

"Тоя е французин,извърши такива и такива нарушения /клеветник, предател, нарушител, който сам снема отговорността от себе си като топи другия/, задръжте го за 10 минути. Аз ще се върна тук на почивка другата седмица и ще черпя!"

Този същият вероятно ще се оплаква от корупцията в България без да си дава сметка, че тя е навсякъде около нас и той самият е част от нея.

Анонимен каза...

Възмутена съм от поведението на Илиян и не мога да разбера защо толерирате тази двойка. Първо ги върнахте в играта, въпреки, че вече бяха изгонени, явно това с връщането беше направено само защото Илиян е симпатичен на някой, приличал на Бъстър Китън и т.п.) Второ в шоуто с куклите бяха най-слабите, но изгонихте двойката, която беше по-добра от тях. И въпреки нечестната игра на Илиян по пътя за Банско, (все съм виждала лекета, ама като това ми идва в повечко), получиха и награда! А интелигентният, чаровен, честен, добър, лоялен и възпитан Тома естествено загуби, може би преценихте, че на ширещата се „простотия” този образ няма да допадне, такъв джентълмен в България къде ти, по- добре ще се котират хора като Илиян лекето или Станьо със щеката! Жалко ми става като гледам контраста между българин и французин и се срамувам от хора като Илиян (колко ехидно и самодоволно се подхилваше само когато Тома и Галя се сбогуваха). Е, вече няма за какво да го гледам това шоу, щом се толерира лъжата, подмазвачеството,некоректното поведение и нечестноста.

mirian каза...

Съгласна съм с Ружка. Илиян е типичен представител на болшинството мъже в България - егоист, некавалер,подъл, щом трябва да подлее вода на някой, за да спечели той. Бедни ми Тома,хора с твоя финес и интелигенност нямат шанс пред такива безпардонни шмекери. Защо не дадохте колко време задържаха катаджийте Тома заради лъжите на "хитрягата"Илиян?