Довиждане

Публикувано от Blago

Публикация номер 211. Това е последната ми публикация тук. Защо ли? Защото намерих нов дом. Място, където не съм сам. Място, където се чувствам добре. Място, където думата говорилня се изпълни със съдържание. Благодаря на всички, които посещаваха това място. На всички, които бяха съпричастни с това, което пишех. На всички, на които не им допадаше това, което мислех. На всички. Но все пак нищо не е свършило. Заповядайте в Говорилня и ще се насладите на букета от различни характери, изпълнен с цветовете, които ни заобикалят. Там ще съм и аз.

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites

11 коментара:

petervanev каза...

Беше ми приятен престоя при теб :) Чета те и в новата Говорилня :)))
Успех Благо!

fen каза...

Е, колко малък е светът.
Скоро се срещнахте и .....
Сега в блогрола ми ще остане само една Говорилня, по-силна отвсякога:)

почивки лято 2012 в Кушадъсъ каза...

здравей, ще посетим новото място, поздрави и до скоро

био продукти каза...

Отбих се да кажа, че новото място, което си си намерил, е много добро и добре се запълва. Също ми беше любопитно дали старото съществува и дали има посещения. Изглежда всички са те последвали. Пожелавам ти да се развиваш и да запълваш говорилнята все повече и повече с приказки както до сега :)

Бали каза...

ще погледна какво се случва на новото място, в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

Екскурзии Барселона каза...

Ех, довиждане и здравей на новото място! Пренесла съм се след теб на новия ти адрес. Да, по-добро е мястото - добър избор! Но все пак искам да се отбия тук за последно и да кажа едно Сбогом на мястото, но не и на теб!

почивки в чужбина каза...

Дано новото място където си намерил на пишеш бъде още по-добро, желая ти много успехи и все така хубави статии.

магазин за хранителни стоки каза...

Поздравления за новото място. Дано там да е по приятно и да останеш доволен от избора си. Със сигурност ще те посетим и там.Цели 211 статии не са никак малко, добре ни радва с интересни теми.Но все пак всяко хубаво нещо в даден момент спира -приключва, за да дойде още по-хубаво и приятно.Хубаво е че ни съобщи къде ще се намираш вече, поздрави и успехи.

дайвинг египет каза...

Много добре казано "До виждане". Ще се видим определено на новото място. Няма да казвам на добър час, а честито преместване. Нещата винаги се развиват и най-доброто винаги предстои. Тези, които те харесват ще продължат да те харесват. Тези, на които не са им допадали твоите мисли и съждения надали ще си променят отношението, но това няма толкова голямо значение, даже никакво :)

carolina herrera 212 каза...

Желаем ти още по голям успех на новото място където си се преоткрила.Продължавай да се развиваш в тази посока.

Анонимен каза...

Здравейте,
за всички които използват градски транспорт в София
ви споделям този сайт с разписания и маршрути, много е добър и рисува маршрутите на карта.
www.razpisanieto.bg