Колко може да падне една съдийка

Публикувано от Blago

Снимка: БГНЕС

На всеки здравомислещ човек е ясно, че председателя на Административния съд във Варна Анелия Цветкова е взимала подкупи. И не защото са я хванали, а защото тук корупцията е над закона. Не печели този, който е прав, а този, който плати повече. Не ме изненада и това, че откриха толкова пари при обиска на дома й. Че как да ги внесе в банката, като са недекларирани доходи. Те нали подаваха годишни декларации? Със сметки, имоти и т.н.
А сега ето това, което ме изненада:

Адвокатът обясни, че Цветкова е заявила, че не използва банки или други начини за съхранение на парите си, а ги съхранява в каса в къщи. “Парите са оставени от семейството на сестра й, което е починало при трагични обстоятелства. Част от сумата, намерена в Цветкова, е за издръжка на нейната племенница”, допълни защитникът.

Това е гавра с паметта на близки хора. Вярно е, че на война всички средства са позволени. Но това минава всички граници. Тази жена не е за затвора, тя е за някой самотен остров. САМА.

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites

6 коментара:

ivetass каза...

Тя е просто съдийка, нито се явява по малките екрани,нито по Парламенти и т.н и затова мами.Може би разчита на факта, че не е сред тези "популярните" . А тях с какво да ги оправдаем? С това,че държавата им го позволява....?Защото колко от тези,които за хванати в някакви измами получиха нещо повече от отсраняване от длъжност...и най-много да им конфискуват тук-там някой имот...

MARFI каза...

Може да е гледала The Bank Job и да няма доверие на банки вече :)

ivetass каза...

хаа :) То има и драми,които разкриват доброто у хората(е,не всички)...

Анонимен каза...

Както вече разбрахте съдийката е пусната с-у 20000 лв. "откуп". Мисля че това е вече модерно защото такива неща се случват все по-често. И за пореден път се замисляме за ДОВЕРИЕТО в правосъдната ни система, та те ограбиха Европейския Съюз за някакви си милиони и не хващат виновните, та за една си съдийка че взела 10 000 лв. подкуп ще се разправят , нищо ново не казват . Или да си вършат работата в Съдебната система или просто да се саморазпуснат , като нефункционираща система.

Анонимен каза...

V tazi strana vinagi hva6tat samo drebnite ribki,a golemite hi6tnitsi sa na svoboda.

Blago каза...

Не бих казал , че председателя на Административния съд е дребна риба.