Способността да мислиш , действаш, чувстваш еднакво...

Публикувано от ivetass

„Овцете вървят купом, а само орлите летят по отделно...”

Защо по дяволите, мисленето на съвсем отделни индивиди е толкова сходно ? Еднакви идеали, еднакви преобърнати ценности, еднакви виждания за живота, еднакви изрази дори ! Защо стремежът да се водиш по някого е толкова силен ?

А ако имате късмета да сте от хората мислещи различно (това може би трябва да е в кавички) , то вие ще бъдете наречен „комплексар” заради мненията си. Каква е връзката между двете , просто не питайте.

Ако едно момиче е сваляно и харесвано, то тя непременно е курва и обратното - ако едно момче е харесвано, то той е плейбой (е тая дума не ви ли звучи като плебей?).

Непременно обличането трябва да е супер стандартно, всякакви отклонения се считат са изключително, невероятно старомодни ( в добрия случай ) или просто вкуса ви е ужасен.
Важно е да ходите както си искате през седмичните дни( без петък ) , но съботата , както и споменатия вече петък , да сте се облекли и гримирали до неузнаваемост. Най-най-най с модните тенденции, дори да не ви отива. Вие сте готини просто заради дрехите... Опушеното око (тип „ хлапето ме гримира” ) също е много шик. А ? Вие сте хлапето? Не , не , няма проблем, готини сте.

А нужно ли е да говоря за музиката, за маниерите, за всичко останало ?
Мамка му , просто не ми се губи цяла вечер !

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites