Доброто ще победи

Публикувано от Blago

Тази сутрин се събудиха сравнително късно - към 10. Е, нали все пак е неделя. И решиха, че ще отидат цялото семейство до COMO . Мама, Татко и малкият Сашко. Не, че имаха нещо конкретно впредвид, но пък защо да не загубят един час в големият магазин, докато Сашко се забавлява в детският център. Решиха и потеглиха. Когато стигнаха до магазина видяха паркинга - пълен с коли. Явно не само те бяха стигнали до това решение. Оставиха малкото си момче в детският кът и започнаха да се разхождат в магазина. Имаха някаква идея да му купуват легло. Нали все пак той вече не е онова бебе на 2 години. И до кога ще му стърчат краката от леглото? Взеха си от онези хартиени метърчета, оставени за клиентите да си премерят каквото ги интересува. И ето, че една юношеска стая им привлече вниманието. Той се приближи до леглото, остави си мъжката чантичка на него и започна да мери и да записва. Измери всичко много старателно и после пак така си го записа. Сега трябваше когато се приберат да измерят и стаята. И продължиха да се разхождат. Не бързаха за никъде. Магазина е голям и можеш да загубиш в него много повече от един час. Така неусетно стигнаха до изхода. А времето си минаваше. Тогава той разбра какво му липсва - мъжката чантичка. В миг му се подкосиха краката. В нея бяха всичките му документи, два телефона, ключове, касетофон и не малка сума пари, които трябваше да върне същият ден. Започнаха да тичат. Сигурно на много хора им се е видяло странно, но не това ги притесняваше. Тичаха с всички сили. Тя тичаше по-бързо от него. Защото на него му тежеше мисълта, какво го очаква. За секунди се озоваха пред леглото - и там спокойно си седеше неговата мъжка чантичка. Абсолютно непокътната. Седяла самичка в огромният магазин, с всичките хора около нея. Чакала поне 40 минути да се върнат и да си я вземат.
Ако се питате каква е тая история ще ви кажа - това ни се случи в неделя. Колкото и невероятно да звучи това е абсолютната истина.
Искам да благодаря на всички хора, които са били в COMO в неделя, на целият персонал. И най-вече на ангела, който ни е закрилял.
И все пак - Доброто победи. Поне в този миг.

Ако статията ви харесва се абонирайте !!!
Елате в екипа !!!
Add to Technorati Favorites

1 коментара:

petervanev каза...

Късметлии наистина :) И евала на другите в магазина!